Altijd Stabiliteit

In onze steeds veranderende markt is het belangrijk om een stabiele investeringspartner te hebben, met de mogelijkheid om een breed scala aan oplossingen aan te bieden, die in verschillende omstandigheden goed presteren.

Stabiel partnerschap

Onze Scandinavische cultuur – pragmatisch en voorzichtig, maar toch innovatief – speelt een belangrijke rol in ons te helpen met het smeden van stabiele relaties met onze klanten, terwijl het voor hen makkelijk wordt om zaken met ons te doen.

Onze bekwaamheid om te handelen als “één platform, vele specialisten”, dankzij ons beproefd multi-boetiek model, speelt een belangrijke rol hierin. Het stelt ons in staat om de beste alfa- en resultaatoplossingen* aan te bieden op één platform, om meerdere klanten te dienen en hen te helpen bij het navigeren door allerlei soorten marktomstandigheden.

Het draait allemaal om het aanbieden van betere service, betere producten en een beter rendement. 

Stabiliteit is een van de hoekstenen van onze beleggingsfilosofie

Al meer dan tien jaar lang, hebben we een “stability investment” filosofie ontwikkeld om tegemoet te komen aan de risicobehoeften van onze klanten. 

Ons intern Multi Assets Team heeft een reeks resultaatsgerichte oplossingen ontworpen, met de ambitie om op de lange termijn stabiele rendementen te leveren onder alle marktomstandigheden*. Met behulp van een beproefde benadering van risicobalancering en gericht op echte diversificatie, heeft het team een reeks aan oplossingen ontwikkeld die aantrekkelijke rendementen willen bieden, met de nadruk op het behoud van kapitaal. 

*Er is geen garantie dat beleggingsdoelstellingen, beoogde rendementen en resultaten van een beleggingsstructuur behaald zullen worden. De waarde van uw belegging kan stijgen en dalen en u kunt uw belegde kapitaal deels of volledig verliezen.