Deze website is bedoeld voor inwoners van België.

Welkom op de Belgische website van Nordea Investment Funds S.A.

Nordea Asset Management is onderdeel van de Nordea Group, de grootste financiële dienstverlener in Noord-Europa. Het biedt beleggers wereldwijd een ruim aanbod van beleggingsfondsen via zijn actieve distributeurs, zoals banken, vermogensbeheerders, onafhankelijke financieel adviseurs en verzekeringsmaatschappijen.

Nordea Asset Management heeft vestigingen in Keulen, Kopenhagen, Frankfurt, Helsinki, Londen, Luxemburg, Madrid, Milaan, New York, Oslo, Parijs, São Paulo, Singapore, Stockholm, Wenen en Zürich. Die lokale aanwezigheid sluit aan bij het streven van Nordea om dicht bij zijn klanten te staan en hun de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Ons belangrijkste product is de SICAV Nordea 1, die een brede waaier van uitstekende fondsen omvat. De SICAV Nordea 1 is gestaag gegroeid in volume en verwierf in de loop der jaren een solide reputatie. Dat is te danken aan het succesvolle actieve beheer van producten in uiteenlopende beleggingsklassen: waardeaandelen, groeiaandelen, thematische fondsen en sectorfondsen, maar ook multi-assetstrategieën, long-/short-strategieën en obligatie- en geldmarktfondsen.

Kies rechts welk soort belegger u bent.

DEZE WEBSITE IS BEDOELD VOOR PROFESSIONELE EN INSTITUTIONELE BELEGGERS. ZE IS NIET BEDOELD VOOR GEBRUIK DOOR HET GROTE PUBLIEK.

BELANGRIJKE INFORMATIE
Lees voor u verdergaat onze volledige disclaimer, die de wettelijke en reglementaire beperkingen vermeldt die van toepassing zijn op de informatie die deze website bevat en de beleggingsproducten waarnaar ze verwijst.

IK VERKLAAR DAT IK EEN PROFESSIONELE OF INSTITUTIONELE BELEGGER BEN, DAT IK DE BELANGRIJKE INFORMATIE GELEZEN HEB EN DAT IK WIL VERDERGAAN